Usluge

AMP - primjena u svakodnevnom životu

AMP (automatske meteorološke postaje) danas imaju veliku primjenu u svakodnevnom životu, od kućnih mjernih postaja do sustava koji bilježu podatke koji se koriste u odvijanju određnih procesa.

Mjerni senzori

Danas na tržištu postoji veliki broj AMP, a zavisno o proizvođaču sastoju se od senzora koji mjeru temperaturu zraka, vlažnost zraka, tlak zraka, smjer i brzinu vjetra, količinu oborina, temperaturu mora i tla, UV indeks, sunčevo zračenje, brojača sunčanih sati, evapotranspiracije (isparavanje), grmljavinsku aktivnost. Softwerski se proračunom dobivaju mnogi drugi podaci kao točka rosišta, prividna tempreatura zraka, indexi požarne aktivnosti...

Panoramske web kamere

Ovaj vrlo popularan način prezentacije vremenskih podataka svoju primjenu posebno pronalazi unutar gradova i turističkih mjesta, hotela i kampova, NP, nadzora od šumskih požara. Osim trenutnog stanja atmosfere ugradnjom dodatnih senzora mogu se dobiti podaci o temperaturi mora ili vode u bazenu, UV index, sunčevo zračnje, broj sunčanih sati, a svi podaci se mogu implementirati na sliku dobivenu sa panoramske web kamere.

AMP u industriji i poljoprivredi

Privredna iskoristivost AMP je velika pa svoju primjenu danas imaju u mnogim granama privrede. Najveća je u poljoprivredi, pa se primjenjenom kroz druge tehnologije povećavaju prinosi i povećava ukupna kvaliteta proizvoda. U industriji se koriste za mjerenje parametra, kako u okolišu tako i unutar proizvodnih hala, postrojenja i uređaja čime se poboljšava učinkovitost, kvaliteta, ušteda i sigurnost sustava.

Meteo sistemi će zavisno o Vašim željama i potrebama izvršiti projektiranje i odabir opreme koja će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe, od montaže do obrade i prezentacije podataka. Također nudimo usluge izrade i smještaja internet i mobilnih stranica kao krajnjeg cilja prezentacije dobivenih podataka sa AMP.