Djelatnost

Automatske meteorološke postaje

Suvremeni način života naveo je potrebu današnjeg čovjeka za različitim informacijama. Vrijeme i vremenske pojave od davnina zaokupljaju čovjeka i jednim dijelom pišu povijest čovječanstva. Instalacijom suvremenih automatskih meteoroloških sustava informacije o vremenu ne moraju biti dostupne samo Vama, već i svima zainteresiranim, a uklopljenje u web stranicu, panoramsku sliku ili nešto drugo mogu biti dobar razlog da Vaše stranice budu još posječenije i viđene. Svojim radom i iskustvom izvršiti ćemo najbolji odabir postaje za Vašu lokaciju.

Montaža

Osim nabave vršimo i instalaciju cjelokupnog sustava po principu "ključ u ruke" i to prema standardima svjetske meteorološke organizacije (WMO), pomoć pri održavanju, smještaj i prostor na internetu te povezivanje AMP s drugim internet stranicama kao što su: Crometeo, Weather Underground, Awekas, PWS...

Održavanje

Iako sama riječ kaže da su sustavi automatski neredovitim održavanjem oprema će vrlo vjerovatno zakazati ili davati nepotpune, netočne podatke. Ukoliko nam povjerite održavanje Vašeg sustava podaci s Vaše AMP biti će dostupni 24h dnevno, tijekom cijele godine.

Mjerenje, obrada i prezentacija podataka

Za Vaše potrebe vršimo mjerenje meteoroloiških podataka, obradu podataka, izradu web i mobilnih stranica na kojima će se naći podaci dobiveni mjerenje AMP.